Een beeld zegt meer dan…

… vele duizenden woorden. En over een beeld kunnen soms duizenden woorden gezegd worden! Zeker na een feestje waar een photobooth stond als je achteraf alle foto’s nog eens bekijkt. 

Een photobooth is een musthave voor jouw feestje(s). Plezier voor de gasten en leuke herinneringen voor iedereen zijn verzekerd.

Onze photobooth heeft geen printer. Geef toe, iedereen heeft liever zijn foto digitaal om onmiddellijk op zijn sociale media te zetten. Dat ouderwetse, geprinte strookje is niet milieuvriendelijk en probeer daar maar eens een foto mee te delen. Daarom kunnen jouw gasten hun gemaakte foto onmiddellijk naar hun smartphone downloaden door de qr code te scannen die verschijnt aan het einde van het nemen van de foto’s.

Omdat elk feestje uniek is, kan je zelf de layout kiezen die het eindresultaat zal zijn. Vier foto’s samen, één daarvan jouw eigen foto als aandenken? Een speciaal ontwerp? Het kan allemaal.

Interesse? Stuur een bericht via ons contactformulier met als onderwerp “Photobooth” zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden.

Scroll to Top