Elke website is iets unieks

We kunnen er niet meer rond. Elk bedrijf en elke onderneming heeft nood aan zijn eigen website als uithangbord. 

  • Welke soort websites maken wij?
    Of deze website bestaat uit 1 pagina met enkel tekst of 10 pagina's met tientallen foto's, dit kunnen we voor u zeker realiseren. Bent u niet op zoek naar een uithangbord maar een tool om administratief mee te werken, bepaalde gegevens bij te houden of medewerkers/klanten data bij te houden? Ook dit is zeker mogelijk.
  • Hoe gaan we te werk?
    Vermits we vinden dat elke website uniek is, bekijken we elk project naar de mogelijkheden en eisen. We treden eerst in overleg en op basis van wat hier vastgelegd wordt, krijgt u twee offertes. Een offerte voor het ontwerp van de website of het platform (dit is een éénmalige kost) en een offerte voor het onderhoud en de hosting (jaarlijks weerkerende kost). Een website met 1 pagina en 2 foto's, heeft andere noden dan een site met 10 pagina's en 100 foto's. Daarom willen wij de prijzen op een eerlijke manier vastleggen en niet werken met standaard prijzen die dan sowieso veel te duur uitkomen.
  • Wordt alles helemaal zelf geschreven?
    Enkel indien dit nodig is. Heeft u een uithangbord nodig, een cv-website, blog, ... kunnen we kijken om een bestaand systeem te gebruiken om zo sneller te werken. Hoe sneller er gewerkt kan worden, hoe goedkoper alles kan zijn natuurlijk. Een goed voorbeeld? Deze eigen site werd gemaakt met een platform en licht aangepast. Gewoon omdat het kan en niet meer nodig heeft. Is het nodig om echt specifieke zaken in te bouwen of heeft u graag dat alles voor u vanaf nul gemaakt wordt? Dan maken we natuurlijk alles zelf op maat.

Enkele voorbeelden

kazoumassembre
kazoumassembre 2
Eventwall 1
eventwall2
ikvraaghetaanfietsbieb
gbslochristi

© Copyright 2023 Bart Decoster. All Rights Reserved.

Built with ‌

Landing Page Builder